Gianina din Las Fierbinți se căsătorește

las fierbintiAnca Dumitra, actrița care joacă rolul Gianinei din serialul „Las Fierbinți”, i-a spus „Da” iubitului ei austriac, după ce bărbatul a cerut-o de soție. Artista a împlinit, miercuri, 35 de ani.

Anca Dumitra, care a împlinit 35 de ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei cu cetățenie austriacă, care se numește Maferd Spendier. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani.

Actrița și iubitul ei au fost întotdeauna discreți și nu au dat prea multe detalii despre povestea lor de iubire. Însă, recent, Cătălin Măruță a observat că Anca Dumitra poartă un inel de logodnă pe mâna stângă.

„Cumva dacă e pe mâna care trebuie, cam asta ar însemna”, a fost răspunsul pe care l-a dat actrița la remarca lui Cătălin Măruță.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time (bucură-te de clipă, n.r.).

Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a mai spus Anca Dumitra în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

În urmă cu ceva timp, Anca Dumitra a dezvăluit că deși nu are un „inventar al calităților” pe care ar trebui să le aibă partenerul ei de viață, printre cele mai importante dintre trăsăturile pe care le dorește la bărbatul din viața ei se numără înțelepciunea și umorul. Actrița a mai dezvăluit că își dorește o familie mare, deoarece provine dintr-una. Impact.ro / Foto: facebook / ancaMdumitra

Pin It