Sănătate

spitalul militar bucurestiSpitalul Militar „Dr. Carol Davila” intră, de miercuri, preventiv, în carantină din caza coronavirusului, după ce conducerea unităţii sanitare a interzis accesul vizitatorilor pe secţiile spitalului.

codul folosit de cancer pentru a ucideModificările genetice specifice care apar în peste 30 de tipuri de cancer au fost descoperite de cercetători, iar genomul diferitelor forme ale acestei boli va face posibilă diagnosticarea înainte de apariţia oricăror simptome, potrivit upi.com.

serviciul medical nu se privatizeazaPacienţii trataţi în programele naţionale de sănătate nu vor plăti plăti nimic dacă vor alege să se trateze într-un spital privat sau într-unul de stat, a precizat joi Ministerul Sănătăţii într-un comunicat remis presei, subliniind că nu se va privatiza niciun serviciu medical în urma adoptării Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului care modifică Legea 95 privind reforma în sănătate.

Cauzele afectiunilor pulmonare asociate tigarilor electroniceCentrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC), Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA), departamentele de sănătate locale și de stat, precum și alți parteneri clinici și din domeniul sănătății publice din Statele Unite ale Americii continuă investigarea cauzelor care au determinat recenta criză de afecțiuni pulmonare asociate țigărilor electronice sau vapatului (EVALI), manifestată la nivel național, scrie AGERPRES.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...