raluca turcan forin cituGuvernul ia în calcul majorarea salariului minim mai devreme de sfârşitul acestui an, având în vedere creşterile de preţuri, iar propunerile de majorare sunt între 8% şi 12%, a declarat, marţi, ministrul Muncii, Raluca Turcan, la Ploieşti.

asigurare rcaAutoritatea de Supraveghere Financiară a decis retragerea autorizației de funcționare a Societății Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. și constatarea stării de insolvență a acesteia. Compania era liderul de piață în domeniul asigurărilor RCA.

raluca turcanMinistrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat joi, la Oradea, că se gândeşte la o majorare semnificativă a salariului minim pe economie, care ar trebui, în mod normal, să intre în vigoare de la începutul anului viitor, după ce ideea creşterii salariului minim a fost agreată de patronate, sindicate şi instituţiile statului.

blocuriPreţurile locuinţelor din România vor creşte către preţurile locuinţelor din ţările Uniunii Europene, unde sunt de la de două ori mai mari decât în România, până la de 5 ori mai mari, a declarat, marţi, preşedintele Federaţiei Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC), Cristian Erbaşu, la finalul unui eveniment organizat cu ocazia Zilei Naţionale a Constructorului.

autostradaTronsonul ungar al coridorului de transport Via Carpatia, care leagă Marea Baltică de Marea Egee, urmează să fie finalizat până la sfârşitul acestui an, a declarat joi la Budapesta preşedintele ungar Janos Ader, după o întâlnire cu omologul său polonez Andrzej Duda, informează MTI.

paul anghelClienţilor afectaţi de practica Raiffeisen Bank de creştere a dobânzilor la creditele restructurate nu li s-a reparat prejudiciul timp de mai mult de un an şi jumătate, deşi a existat o hotărâre definitivă împotriva băncii emisă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel.

Raiffeisen BankAutoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a amendat Raiffeisen Bank cu 100.000 de lei pentru practică comercială incorectă şi a decis suspendarea activităţii băncii referitoare la acest comportament, măsură aplicată în premieră în România, precum şi restituirea comisioanelor încasate ilegal de la clienţi, informează ANPC.

campania scam dedemanSpecialiştii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) atenţionează în legătură cu o campanie de tip scam ce vizează compania Dedeman.

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Economie

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.