tractor agiculturaAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează potenţialii beneficiari că primeşte cereri de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente trimestrului întâi al acestui an, potrivit unui comunicat.

ludovic orban 1Ludovic Orban spune că cei care decid să muncească și după vârsta de pensionare, până la 70 de ani, ar trebui să plătească în continuare contribuțiile la stat. El a răspuns astfel la o întrebare privind un proiect de lege anunțat de deputatul Alexandru Kocsis, care prevede scutire de CAS pentru cei care aleg să rămână în activitate după 65 de ani.

aparatele de marcat electronice fiscaleProcedura de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic al Ministerului de Finanţe - Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a început miercuri, informează ministerul printr-un comunicat.

lucrari pod peste oltet la balsComisia Europeană a aprobat, marți, construcția drumului expres Craiova – Pitești iar prin intermediul politicii de coeziune vor fi folosiți 726 de milioane de euro la crearea noii legături, de 121 km, dintre cele două orașe, arată un comunicat al executivului european.

euroMăsura 3 pentru granturi de investiţii acordate IMM-urilor va fi reluată de la zero, a anunțat la Digi24 ministrul Economiei, Claudiu Năsui. Astfel, cei deja înscriși vor fi nevoiți să aplice din nou dacă vor să beneficieze de granturi pentru investiții.

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Economie

CFR Călători a anunțat luni că va introduce legături cu trenuri directe din țară spre litoral în minivacanța de Paște. De asemenea, compania suplimentează cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, potrivit Mediafax.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.