distrtibutie energie electricaAutoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei i-a amendat pe operatorii reţelelor de distribuţie a energiei electrice cu 2,4 milioane lei pentru depăşirea frecventă a intervalului de trei luni pentru citirea indexului, informează ANRE printr-un comunicat.

compania nationala posta romanaDistribuirea pensiilor şi a drepturilor sociale se va decala cu câteva zile în ianuarie, ca urmare a perioadei sărbătorilor de iarnă, astfel că acestea vor fi livrate la domiciliu în perioada 6 - 17 ianuarie, informează Compania Naţională Poşta Română.

Autostrada Transilvania2022 a fost un an mai degrabă mediocru din punct de vedere al numărului de kilometri de autostradă și drum expres inaugurați. Am avut parte de o singură inaugurare majoră - un drum expres, iar singura autostradă deschisă a fost de fapt mai degrabă un ciot dintr-un proiect mult mai mare.

chelner ospatarCamera Deputaţilor a adoptat decizional un proiect de lege care prevede evidenţierea bacşişului pe nota de plată şi pe bonul fiscal. Sumele care provin din bacşis vor fi distribuite angajaţilor integral, iar banii din bacşiş vor fi consideraţi venituri cu reţinere la sursă, fără a fi cuprinse în baza de calcul a CAS şi nici nu intră în zona de aplicare TVA.

bancnote lei ronExecutivul a aprobat în şedinţa de joi hotărârea pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată, care prevede ca nivelul acestuia să fie majorat la 3.000 lei lunar, începând cu data de 1 ianuarie 2023, faţă de 2.550 lei în prezent.

pista de bicicletaConsiliul Județean Olt, împreună cu instituțilile similare din Dolj și Mehedinți, vor depune un proiect pentru finanțare prin PNRR pentru crearea de piste de biciclete pe malul Dunării, în cele trei judeţe, pe o distanță de aproape 60 de kilometri.

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Oferă bucurie!

Alte articole

Poate te interesează: