blocuri locuinteNoi reguli ar putea fi impuse proprietarilor de locuinţe la vânzarea sau închirierea acestora şi chiar la obţinerea unor documente de la Fisc, potrivit unei propuneri a Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), scrie Adevărul.

contor electricClienţii casnici care nu au schimbat contractul vor beneficia de cel mai bun preţ din oferta concurenţială a furnizorilor lor şi vor putea opta pentru o nouă ofertă în cadrul unui proces de contractare mult simplificat, potrivit unui comunicat al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE), remis, miercuri, AGERPRES.

energie electricaConsumatorii casnici care nu îşi vor schimba nici furnizorul şi nici contractul pentru furnizarea de energie electrică din piaţa universală în piaţa concurenţială vor plăti sume considerabil mai mari decât dacă ar opta pentru piaţa liberă.

vaccinare anticovidGuvernul are pe ordinea de zi a ședinței în format online de vineri ordonanța de urgență privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID 19, fiind stabilite tarife între 25 și 100 de lei pe oră pentru registratori, asistenți și medici.

Raluca TurcanMinistrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat la Digi24 că pensia cu valoare maximă încasată în România depășește 78.000 de lei, însă contribuțiile ar acoperi o pensie de puțin peste 5.000 de lei. Turcan susține că este vorba de o pensie de serviciu.

Claudiu Nasui”Nu mai trebuie să acceptăm să-și bată cineva joc de banii contribuabililor. CNIT, o companie de stat din subordinea ministerului economiei, nu face nimic pe bani mulți. Compania există de mulți ani și ar trebui, în teorie, să se ocupe de cursuri pentru specializarea personalului din turism, cursuri de turism de stat”, scrie Claudiu Năsui ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, pe pagina sa de Facebook.

stalpi retea electricitateAutoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) a prelungit până la 31 martie 2021 perioada în care consumatorii casnici pot încheia contracte de furnizare a energiei pe piaţa concurenţială, au declarat, luni, pentru Agerpres, reprezentanții instituției.

muncitori stalp1 ianuarie a adus cu sine și liberalizarea completă a pieței de electricitate. Asta înseamnă că românii nu mai plătesc preţuri stabilitate de Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE). Consumatorii casnici sunt sfătuiți să compare ofertele și să aleagă în consecință.

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.