marin antonMarin Anton, fost deputat PNL, a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul Bucureşti la cinci ani închisoare cu executare, el fiind acuzat că a primit în anul 2009, pe când era secretar de stat în Ministerul Transporturilor, o mită de 5,3 milioane euro de la reprezentantul unei companii italiene pentru acordarea unui contract de realizare a noului terminal de la Aeroportul Otopeni.

florian bodogProcurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au anunţat că i-au trimis în judecată pe fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog şi pe Olivia Andreea Marcu, fosta consilieră a acestuia, pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi fals în scrisuri sub semnătură privată.

perchezitii18 percheziții au avut loc, miercuri, la locuințele mai multor cămătari dintr-un cunoscut clan din Capitală, despre care procurorii DIICOT spun că era unul dintre cele mai temute din țară. Este vorba despre membri ai clanului Luptătorilor, printre care Petre Geamănu și Eugen Preda. Ei sunt bănuiți că ar fi șantajat mai mulți oameni de afaceri din domeniul imobiliar.

Viorel Hrebenciuc si Ioan AdamFoştii deputaţi Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam au fost condamnaţi joi de Curtea de Apel Braşov la câte doi ani de închisoare cu executare pentru trafic, respectiv cumpărare de influenţă, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri de la Romsilva.

Eugen PirvulescuProcurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de senatorul PNL de Teleorman Eugen Pîrvulescu.

descinderiProcurorii Structurii Centrale a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Poliției de Frontieră au efectuat miercuri 17 percheziții domiciliare în municipiul București și județele Olt, Vâlcea, Argeș, Caraș Severin și Ilfov.

politieNouă agenţi de la Secţia 16 Poliţie din Capitală au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tortură, complicitate la tortură, purtare abuzivă, instigare la lipsire de libertate în mod ilegal, fals intelectual şi favorizare a făptuitorului.

permis autoDoi bărbaţi, unul din Slatina și altul din Sârbii Măgura, au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile după ce au cerut şi primit mai multe sume de bani de la un alt bărbat, căruia i-au promis că vor interveni pe lângă lucrătorii de la Permise pentru preschimbarea unui permis de conducere provizoriu din Marea Britanie.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Justiție

Marin Anton, fost deputat PNL, a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul Bucureşti la cinci ani închisoare cu executare, el fiind acuzat că a primit în anul 2009, pe când era secretar de stat în Ministerul Transporturilor, o mită de 5,3 milioane euro de la reprezentantul unei companii italiene...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.