control politia economicaPolițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au supus sechestrului bunuri de peste un milion de lei, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. Bunurile, respectiv două imobile și șase vehicule, aparțineau unei firme slătinene.

simona iancuȘase persoane, între care directorul Administrației Bazinale de Apă „Prut-Bârlad” Petru Avram și primarul și viceprimarul localității sucevane Vatra Moldoviței, au fost puse sub urmărire penală de DNA într-un dosar privind angajările de la Apele Române. Aceștia sunt acuzați de abuz în serviciu, obținere de foloase necuvenite și complicitate la abuz în serviciu. Fosta chelneriță, angajată pe un post de inginer la Apele Române, este acuzată de complicitate la abuz în serviciu.

curtea constitutionala a romanieiAsiguraţii au dreptul la concediu şi indemnizaţie pentru îngrijirea copilului grav bolnav cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani, a decis Curtea Constituțională, în urma unei sesizări făcute de Avocatul Poporului.

jandarmi jandarmerieProcurorii DNA fac, marți, mai multe percheziții la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, dar și la sediile unor inspectorate județene.

ciocanel justitie instantaIorgulescu a fost condamnat în dosarul în care era acuzat că alături de alți inculpați l-ar fi sechestrat și bătut pe un tânăr care le-a împrumutat bani și care apoi i-ar fi cerut înapoi. Mario Iorgulescu a fost reținut de procurori în 2016 pentru acest dosar. 

Directia Nationala AnticoruptieProcurorii DNA solicită Senatului încuviinţarea urmăririi penale a lui Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii, pe care îl acuză că atunci când deţinea această demnitate ar fi acţionat pentru ca o persoană angajată în funcţia de consilier personal să îşi încaseze salariul pe o perioadă de 12 luni fără să se fi prezentat la serviciu şi fără să fi prestat activităţile la care era obligată prin contract.

curtea constitutionala a romanieiCurtea Constituţională a României a constatat, miercuri, că este necesar ca hotărârea judecătorească să fie motivată în fapt şi în drept la data pronunţării, precizând că redactarea acesteia ulterior deciziei lipseşte persoana condamnată de garanţiile înfăptuirii actului de justiţie, aduce atingere dreptului de acces la instanţă şi dreptului la un proces echitabil.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.