perchezitiiMai mulţi lăutari celebri sunt vizaţi de procurori şi poliţişti, într-un dosar de înşelăciune. Potrivit unor surse judiciare, printre cele 99 de persoane care sunt aduse cu mandat la audieri, joi dimineaţă, se află şi Toni Ialomițeanu, frații Cocoș și Silvian Voicu, fratele lui Dan Bursuc. Aceştia ar fi obţinut sprijin de la stat în pandemie, în baza unor documente false.

politist in traficProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au solicitat miercuri Judecătoriei Sectorului 2 arestarea preventivă a doi falşi poliţişti, acuzaţi că au aplicat "amenzi" unor şoferi opriţi în trafic, aceştia folosind ca "recuzită" uniforme şi un autoturism cu numere de înmatriculare false "MAI".

CCRJudecătorii Curții Constituționale au respins miercuri sesizările ÎCCJ, Guvernului şi Avocatului Poporului pe legea care îi scapă pe evazioniști de închisoare, stabilind că actul este constituțional. Legea aparține fostului deputat PSD, Cătălin Rădulescu.

perchezitii dosar mastiCinci percheziții au loc miercuri dimineață într-un dosar cu acuzații de înșelăciune, abuz în serviciu și fals în declarații, toate în legătură cu achiziționarea de către compania națională UNIFARM de măști medicale în perioada stării de urgență, anunță Poliția Română.

tanara timisoara adepta isis condamnare propagandda teroristaLivia Maria Băilă, tânăra din Timişoara în vârstă de 33 de ani, bănuită de legături strânse cu membri ai grupării ISIS, a fost condamnată definitiv pentru propagandă teroristă. Înalta Curte de Casație și Justiție a condamnat-o la un an, cinci luni şi 10 zile de închisoare cu executare pe adepta Statului Islamic.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Justiție

Mai mulţi lăutari celebri sunt vizaţi de procurori şi poliţişti, într-un dosar de înşelăciune. Potrivit unor surse judiciare, printre cele 99 de persoane care sunt aduse cu mandat la audieri, joi dimineaţă, se află şi Toni Ialomițeanu, frații Cocoș și Silvian Voicu, fratele lui Dan Bursuc. Aceştia...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.