Viorel Hrebenciuc si Ioan AdamFoştii deputaţi Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam au fost condamnaţi joi de Curtea de Apel Braşov la câte doi ani de închisoare cu executare pentru trafic, respectiv cumpărare de influenţă, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri de la Romsilva.

Eugen PirvulescuProcurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de senatorul PNL de Teleorman Eugen Pîrvulescu.

descinderiProcurorii Structurii Centrale a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Poliției de Frontieră au efectuat miercuri 17 percheziții domiciliare în municipiul București și județele Olt, Vâlcea, Argeș, Caraș Severin și Ilfov.

politieNouă agenţi de la Secţia 16 Poliţie din Capitală au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tortură, complicitate la tortură, purtare abuzivă, instigare la lipsire de libertate în mod ilegal, fals intelectual şi favorizare a făptuitorului.

permis autoDoi bărbaţi, unul din Slatina și altul din Sârbii Măgura, au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile după ce au cerut şi primit mai multe sume de bani de la un alt bărbat, căruia i-au promis că vor interveni pe lângă lucrătorii de la Permise pentru preschimbarea unui permis de conducere provizoriu din Marea Britanie.

ciocanel justitie instanta judecatorFostul rector al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", Adrian Iacob, şi fostul prorector al unităţii de învăţământ, Petrică Mihail Marcoci, au fost condamnaţi luni de Curtea de Apel Bucureşti la câte 3 ani închisoare cu suspendare pentru şantaj, fiind acuzaţi că l-au determinat pe un poliţist de la Academie să-i trimită mesaje de ameninţare jurnalistei Emilia Şercan.

Parlamentul RomanieiSenatul a adoptat luni un proiect de lege iniţiat de Alina Gorghiu prin care să poată fi suspendate contractele de muncă ale profesorilor care sunt urmăriți penal sau trimiși în judecată pentru hărțuirea elevilor. Cadrele didactice ar urma să stea departe de catedră până la o decizie definitivă a justiției.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Justiție

Șase proxeneți din Constanța, Galați, Neamț și Bacău au fost reținuți joi, pentru 24 de ore, în urma a 7 descinderi ale polițiștilor băcăuani. Printre ei: un preot din Bacău, care slujea la o parohie dintr-un sat.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.