violeta alexandru gov.roVioleta Alexandru - MInistrul Muncii a vorbit, sâmbătă seară, despre o nouă majorare a pensiilor în 2021. Ministrul nu a confirmat majorarea cu 10% a pensiilor de la 1 ianuarie, spunând că evaluarea va avea loc la finalul anului și atunci se va decide procentul.

alro slatinaCompaniile active în România în sectoarele care se confruntă cu costurile semnificative ale electricităţii şi care sunt în mod special expuse la concurenţa internaţională au început să primească ajutorul de care au nevoie, după ce Guvernul României a aprobat, la finalul lunii mai, o ordonanţă de urgenţă privind schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de energie, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, remis, miercuri, AGERPRES.

fonduri europeneRomânia este țara împotriva căreia Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) a soluționat în 2019 cele mai multe investigații privind managementul și cheltuirea fondurilor europene. Mai mult de o zecime din totalul de 100 de dosare se referă la fraude cu fonduri europene în țara noastră, potrivit raportului OLAF pe 2019.

 

 

 

 

 

 

Actualitate

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.