sere biologiceÎn luna iunie va fi lansat un program de 3,2 miliarde de euro, fondurile europene fiind destinate investiţiilor în agricultură, a anunţat vineri, la Cluj-Napoca, ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

comisia europeanaEconomia României va creşte cu 5,1% în 2021 şi cu 4,9% în 2022, după ce în februarie se estima un avans de 3,8% anul acesta şi de 4% anul viitor, conform previziunilor economice din primăvara anului 2021, publicate miercuri de Comisia Europeană (CE).

rabla pentru electrocasniceProgramul "Rabla pentru electrocasnice" din acest an va debuta pe 14 mai cu etapa de înscriere a beneficiarilor, iar din 21 mai beneficiarii pot începe achiziţia de aparatură nouă în schimbul predării uneia vechi, a anunţat, marţi, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, într-o conferinţă de presă.

tractor agiculturaO femeie din comuna Fărcașele a fost trimisă în judecată de procurorii Serviciului Teritorial Craiova al Direcției Naționale Anticorupție sub acuzația că a accesat ilegal fonduri europene de peste 27.000 de lei.

programul rablaProgramele "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus" demarează luni, iar persoanele fizice pot merge la producătorii validaţi în vederea îndeplinirii formalităţilor de înscriere, în timp ce persoanele juridice pot transmite dosare de acceptare la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) în vederea accesării celor două programe.

tractor agiculturaAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează potenţialii beneficiari că primeşte cereri de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente trimestrului întâi al acestui an, potrivit unui comunicat.

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.