Evenimente

accident curtisoaraUn accident de circulație s-a produs vineri, 17 mai, în jurul orei 12:30, pe Drumul Județean 546, în Curtișoara. Un buldoexcavator și un TIR s-au izbit violent, iar în urma impactului primul vehicul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Iar unul dintre șoferi a fost rănit, acesta fiind și cel care se afla în stare de ebrietate.

perchezitiiÎn dimineaţa zilei de 27 martie, polițiștii din Olt au efectuat 47 de percheziții domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală şi obţinere ilegală de fonduri în domeniul comerţ alimentar. Administratorul unei societăţi din Găneasa ar fi înregistrat contracte de ucenicie fictive pentru a obţine fonduri de la bugetul de stat.

accident circulatie expres piatra oltUin accident de circulație a avut loc în dimineața zilei de luni, 11 martie 2024, pe Drumul Expres 12 Craiova – Slatina – Pitești. Potrivit Centrului InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul a fost oprit temporar în zona orașului Piatra Olt pentru cercetarea împrejurărilor producerii acestuia.