echipamente protectiePoliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş efectuează, joi dimineaţă, 218 percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în 28 de judeţe, la persoane bănuite de înşelăciune, evaziune fiscală, spălare a banilor, complicitate la spălare a banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

echipaj masina politie noapteDouă persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, de poliţiştii braşoveni, în cazul unui bărbat găsit mort săptămâna trecută, într-o baltă de sânge, în scara unui bloc din Braşov. Victima este nepotul unui cunoscut om de afaceri din Braşov şi chemase o tânără la el acasă pentru a-i face masaj. Minora de 17 ani a venit împreună cu un tânăr de 23 de ani.

perchezitii24 de percheziții domiciliare au avut loc luni în municipiul București și șase județe, printre care și Olt, la persoane și firme bănuite că ar fi consemnat în fals că ar fi realizat activități de colectare și reciclare a peste 38 de milioane de kilograme de deșeuri de ambalaje.

accident iancu jianu 1Un grav accident de circulația a avut loc sâmbătă noaptea pe un drum din Iancu Jianu. Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din județul Vâlcea, rămas încarcerat între fiarele contorsionate autoturismului în care era pasager, însă la scurt timp a încetat din viață, iar șoferul, un tânăr de 21 de ani, din Iancu Jianu, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina cu multiple leziuni.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au amendat 1.110 șoferi și au reținut mai mult de 100 de permise de conducere.
Un slătinean în vârstă de 34 de ani a fost prins la furat de combustibil dintr-un mijloc de...
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş efectuează, joi dimineaţă,...
ACTUALIZARE: Bărbatul din Vulpeni, găsit fără suflare în apele Oltului

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.