terasaGermania va intra într-un lockdown parțial pe întreaga durată a lunii noiembrie, cu baruri și restaurante închise, însă școlile vor funcționa în continuare. La scurt timp, Emmanuel Macron a anunțat că în Franța va fi instituită carantina generală.

descoperire apa pe lunaNASA a confirmat în premieră, cu ajutorul Stratospheric Observatory for Infrared Astronomy (SOFIA), prezenţa apei pe faţa vizibilă a Lunii. Această descoperire, anunţată luni de Agenţia spaţială americană printr-o conferinţă de presă, indică faptul că apa selenară ar putea exista la nivelul întregii suprafeţe a Lunii, nu doar în regiunile reci şi umbrite ale acesteia.

asfaltare drum expres craiova slatina pitestiPotrivit ministrului Transporturilor, Lucian Nicolae Bode, mai multe proiecte de infrastructură rutieră urmează a fi inaugurate până la sfârșitul acestui an sau pe parcursul anului 2021, porțiuni ale Drumului Expres Craiova – Slatina – Pitești, respectiv centurile ocolitoare Balș și Slatina, fiind printre acestea.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a decis scoaterea de la rezervele de stat, cu titlu gratuit, a unor construcţii uşoare din elemente modulate şi radiatoare electrice.

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.