Actualitate

controale topitorii slatina 1Topitoriile din Municipiul Slatina, care nu respectau acordurile de mediu, au fost amendate cu 120.000 de lei, în urma controalelor efectuate de Comisariatul General al Gărzii Naţionale de Mediu, a anunţat, marţi, ministrul Mediului, Costel Alexe.

carantina coronavirusAutorităţile locale au avut luni o întâlnire la nivelul Prefecturii Olt, în contextul creşterii semnificative a numărului de persoane infectate cu virusul Covid-19 la nivelul regiunilor Lombardia şi Veneto din Italia, regiuni în care la acest moment se află o comunitate de peste 8.000 de cetăţeni români.

coduriAdministraţia Naţională de Meteorologie a menţinut avertizarea Cod roşu de vânt puternic, care vizează zona de munte din 14 judeţe şi a actualizat-o pe cea de Cod portocaliu, aceasta vizând 22 de judeţe, ambele fiind valabile până la ora 18:00.

simona halep campioana dubaiSimona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Elena Rybakina (20 de ani, 19 WTA), scor 3-6, 6-3, 7-6(5), în finala turneului de la Dubai și a ajuns la 20 de trofee obținute în carieră.

cod portocaliu de vant puternicAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o avertizare cod portocaliu de vânt în 27 de județe, valabilă de duminică seara până luni seara. Alte avertizări, dar cod galben, intră în vigoare de duminică dimineață și anunță vânt și viscol în Transilvania, Moldova, Maramureș și Crișana.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...