Actualitate

maestrul marin constantinMaestrul Marin Constantin, fost dirijor al Ansamblului Profesionist „Doina Oltului“, a încetat din viaţă, luni dimineaţa, la locuinţa sa din Slatina, la vârsta de 70 de ani.

luiza melencuProcurorii DIICOT au făcut verificări cu statul bulgar pentru a se stabili dacă pe malul vecin al Dunării a fost găsit trupul Luizei Melencu, anchetatorii luând legătura și cu omologii lor din Italia, pentru a afla dacă adolescenta este victima traficului de persoane, conform rechizitoriului.

parcare modularaPrimăria Slatina va construi parcări modulare în zece zone din oraș. Noul mod de parcare va ocupa puțin spațiu și încearcă să rezolve problema capacității reduse a spațiilor de parcare actuale.

vreme craciun 2019 revelion 2020Meteorologii au anunțat vremea pentru Crăciun și Revelion. Potrivit prognozei INMH, nu vom avea zăpadă de sărbători.

VREMEA DE CRĂCIUN

Perioada 23.12.2019 – 30.12.2019: Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Maxima va atinge chiar și 10 grade Celsius.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sudice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

VREMEA DE REVELION 2020

Săptămâna 30.12.2019 – 06.01.2020. Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru aceeastă săptămână, pe întreg teritoriul României. Maxima va depăși 10 grade Celsius.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată țara.

6 – 13 ianuarie 2020

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Precipitațiile pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

iarna blandaVremea se va încălzi din 8 ianuarie, urmând să se ajungă la 8-9 grade în timpul zilei. Potrivit estimărilor publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabile pentru intervalul 6 - 19 ianuarie, va ploua sau ninge puțin.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...