incendiu ati piatra neamtBilanţul tragediei de la Piatra Neamţ a ajuns la 11 persoane decedate, după ce unul dintre cei șase pacienţi transferați la Spitalul din Leţcani a murit. Este vorba de o femeie în vârstă de 72 de ani, care avea multiple comorbidități.

coronavirus decesPrefectura Olt anunță că incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile în judeţul Olt, la data de 17 noiembrie, este de 1.90/1.000 locuitori și că în 29 de localităţi nu a fost înregistrat, în aceeași perioadă, nici un caz pozitiv COVID-19. Municipiile Slatina şi Caracal sunt în continuare în scenariul roşu.

control declaratii sanctiuni persoane fiziceComitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a analizat luni situaţia epidemiologică din localităţile Oporelu şi Perieţi, unde incidenţa cumulată în ultimele 14 zile depăşeşte pragul de 6 la mia de locuitori, respectiv la Oporelu este de 7,63, iar la Perieți de 7,14 cazuri COVID-19 la 1.000 de persoane.

Ioan Catalin Denciu medic erouConsiliul Local Piatra-Neamţ i-a conferit titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului doctorului Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ în timp ce încerca să salveze pacienţi.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Pfizer și BioNTech au anunțat că depun cererea de avizare la autoritățile americane competente, la FDA.Și în Europa este prevăzută o autorizare accelerată. Distribuirea vaccinurilor anti-COVID va începe luna viitoare și se anunță un potențial uriaș pentru producătorii de camere frigorifice.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.