localitati fara curent stalp electricAutoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a pus în dezbatere publică un proiect de ordin prin care sunt introduse noi obligații legate de liberalizarea pieței energiei.

copii cu ghiozdanMinistrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a reamintit cele trei situații în care elevii nu trebuie să meargă fizic la școală și pot continua orele online și a precizat că vor mai fi adăugate și altele, care sunt momentan discutate cu Ministerul Sănătății.

contract bals ADRBalș va beneficia de un centru multifuncțional destinat organizării de evenimente și festivități culturale și recreative, precum și de un spațiu public în aer liber care va include zona de agrement „Balta Gării” și drumul de acces, respectiv strada Nufărului.

sala de clasaÎn ședința de vineri, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a hotărât că la Școala din Studina cursurile vor începe în sistem online (scenariul roșu) iar în alte 12 unități școlare – cinci din Corabia și câte una din Dobroteasa, Fălcoiu, Leotești (Bobicești), Morunglav, Redea, Vădastra și Vitomirești încep în scenariul galben, în timp ce alte 156 în cel verde.

copii cu mascaPotrivit Ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, lista publicată cuprinde 3.181 unități administrativ-teritoriale (UAT), cu scenariul în care se încadrează fiecare. Sunt 149 de localitati în scenariul roșu, 903 localitati în galben, 3.181 în verde. 24 vor face cursuri exclusiv online, pentru că au rata peste 6 la mia de locuitori.

sorin cimpeanuMinistrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, consideră că ar trebui prevăzut în forma finală a ordinului comun al miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii, care urmează să fie aprobat în contextul începerii şcolii în 8 februarie, ca elevilor care nu vin la şcoală din cauză că prezintă simptome de infectare cu noul coronavirus să nu li se pună absenţe sau absenţele să fie motivate.

Virgil PopescuFurnizorii şi distribuitorii de energie încarcă facturile clienţilor cu consumuri estimate prea mari şi iau nişte bani în avans, ceea ce este o formă de escrocherie, a scris, pe Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.