Life style

carne curataUn start-up olandez se pare că a găsit o soluţie pentru consumatorii preocupaţi de protejarea mediului care au dificultăţi să renunţe la produsele animale - carnea de porc cultivată în laborator, care nu dăunează nici animalelor, nici planetei, relatează Thomson Reuters Foundation, conform Agerpres.

andreea antonescu apel fals 112Andreea Antonescu, fosta membră a trupei Andre, a sunat la 112 în noaptea de miercuri spre joi și a spus că este sechetarată într-un apartament din Iași. Polițiștii s-au dus la adresă, însă artista a negat că a sunat la numărul de urgență.

2020 va fi cel mai calduros an din istorieMeteorologii spun că prima lună a anului 2020 a fost cea mai călduroasă din istorie, iar în Antarctica s-au înregistrat 20,7 grade Celsius, în timp ce bucăți imense de gheață s-au rupt din ghețari.

Roxen reprezentanta Romaniei Eurovision 2020Este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului și își dorește să aducă României cel mai bun rezultat de până acum. Cu o întreagă echipă în spate, TVR și casa de discuri au propus un nou concept pentru anul acesta, în care reprezentantul a fost ales printr-o selecție internă, având toată susținerea Global Records pentru show-ul de la Rotterdam.

Tags: ,

oscar 2020Lungmetrajul sud-coreean "Parasite", de Bong Joon-ho, a fost marele câştigător al celei de-a 92-a ediţii a galei Oscar, unde a primit patru trofee, inclusiv pentru cel mai bun film, cea mai bună producţie internaţională şi cea mai bună regie.

alimentatia sanatoasaRomânii consideră că a mânca sănătos înseamnă, în primul rând, o dietă echilibrată și un meniu cu mai multe fructe și legume, dar și să mănânce mâncare proaspătă şi naturală, un consum redus de zahăr și să gătească acasă, arată un studiu realizat de Mercury Research și Global Market Research.

castelul branUn obiectiv turistic din România, Castelul Bran, a fost inclus în lista celor "50 de locuri din lume pe care trebuie să le vezi înainte să mori", unde se mai află monumente precum Capela Sixtină și Catedrala Notre Dame, realizată de portarul american Architectural Digest.

Pagina 1 din 5

 

Life style

Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...