Diverse

show chefi cutiteAntena 1 renunță la cei trei jurați ai show-ului culinar „Chefi la Cuțite” - Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea - care au fost ani de zile la cârma uneia dintre cele mai urmărite emisiuni ale postului. Potrivit Paginademedia.ro, anunţul despărţirii a fost făcut chiar de Antena 1, printr-un comunicat de presă, joi seară.

motor masina hibridToyota anunță că a făcut o descoperire tehnologică care îi va permite să reducă la jumătate greutatea, dimensiunea și costul bateriilor, ceea ce ar putea anunța un progres major pentru vehiculele electrice. Al doilea mare producător de automobile din lume urmărea deja un plan de a lansa mașini cu baterii cu stare solidă avansate, care oferă mai multe beneficii în comparație cu bateriile pe bază de lichid, până în 2025, scrie The Guardian.

fenomen meteorologic stalpi de luminaLocuitorii din mai multe state americane au rămas muți de uimire după ce au fost martori la un fenomenul atmosferic neobișnuit, care s-a petrecut noaptea pe cerul înstelat. Zeci de coloane de lumină, care s-au întins de la pământ până în cer din cauza cristalelor de gheață din aer care au reflectat lumina.

femeie pozitie sexyGwyneth Montenegro, fostă escortă din Australia, s-a remarcat după ce şi-a publicat cartea “Secret Taboo”, în care îşi prezintă memoriile, cu detalii despre această activitate. De asemenea, ea mărturiseşte care ar fi, în viziunea ei, dorinţele bărbaţilor când vine vorba de relaţia cu femeile.