fenomen meteorologic stalpi de luminaLocuitorii din mai multe state americane au rămas muți de uimire după ce au fost martori la un fenomenul atmosferic neobișnuit, care s-a petrecut noaptea pe cerul înstelat. Zeci de coloane de lumină, care s-au întins de la pământ până în cer din cauza cristalelor de gheață din aer care au reflectat lumina.

femeie pozitie sexyGwyneth Montenegro, fostă escortă din Australia, s-a remarcat după ce şi-a publicat cartea “Secret Taboo”, în care îşi prezintă memoriile, cu detalii despre această activitate. De asemenea, ea mărturiseşte care ar fi, în viziunea ei, dorinţele bărbaţilor când vine vorba de relaţia cu femeile.

lupiO cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți bușteni căzuți, a surprins aproape toate animalele sălbatice care trăiesc în pădurile României. De la veverițe și dihori, până la cerbi, lupi, urși și chiar un râs, toate sălbăticiunile pădurii au trecut trecut prin fața obiectivului.

lidia bubleCântăreaţa Lidia Buble a fost condamnată joi de Tribunalul Bucureşti la un an închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT pentru că a mituit doi agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

caine robotFondatorul SpaceX, Tesla, Elon Musk anunță schimbări majore în tehnologie în viitorul apropiat. El spune că în „curând” omul va deveni un animal de companie pentru roboți dotați cu o ultra-inteligență artificială.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Oferă bucurie!

Alte articole

Poate te interesează: