Brooklyn Bridge And Manhattan At Sunset New YorkO nuntă cu 10.000 de persoane a fost anulată la New York. Era o festivitate a comunității evreilor ultra-religioși. O întreagă polemică s-a iscat între autoritățile din New York și liderul congregației, care refuză aplicarea regulilor, ce prevăd participarea a maximum 50 de persoane la astfel de evenimente.

alcooltestUn şofer în stare de ebrietate s-a prezentat la sediul Biroului Rutier şi a mărturisit că este vinovat că a consumat alcool, deşi nu a accidentat pe nimeni, după ce acesta a sunat la 112 ca să se autodenunţe, însă nu a mai aşteptat ca poliţiştii să ajungă la el acasă, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

politisti cea mai mare amendaUn șofer din România a reușit o performanță foarte greu de egalat. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, din Siret, județul Suceava, a bifat 16 contravenții în doar câteva zeci de minute. Astfel, el s-a ales cu cea mai mare amendă dată vreodată unui șofer pe teritoriul țări noastre. Polițiștii de la Rutieră l-au sancționat cu incredibila sumă de 20.880 de lei.

googleGoogle a anunţat câteva funcţii noi ale motorului de căutare, care folosesc inteligenţa artificială (AI) pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească mai uşor ce caută "în Google" - o melodie prin simpla fredonare, un text ascuns într-un site sau un anumit pasaj dintr-un videoclip.

 

 

 

 

 

 

Social

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.