Șoferul care a omorât un biciclist la Tia Mare avea 4,87 g/l alcool pur în sânge

arestatȘoferul care a lovit mortal un biciclist la Tia Mare era rupt de beat. Alcoolemie de aproape 5 grame pe litru în sânge.

El a fost arestat preventiv. Măsura a fost dispusă, la cererea procurorilor, de Judecătoria Corabia.

„Astăzi, 5 septembrie 2022, în continuarea cercetărilor și în urma rezultatelor probelor biologice de sânge ale conducătorului auto, care au indicat valoarea de 4,87 g/l alcool pur în sânge, pentru prima probă recoltată și de 4,27 g/l pentru a doua probă recoltată, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele acestuia, a fost emisă o ordonanța de reținere pentru 24 de ore.

Tot astăzi, în urma probatoriului administrat, Judecătoria Corabia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia și a dispus, pe numele bărbatului, de 32 de ani, măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica.

 

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului.

Bicilist accidentat mortal de un autoturism la Tia Mare


Pin It