Coliziune între două autoturisme pe Drumul Expres Craiova – Pitești

accident DEx12 1Un bărbat din Slatina a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier pe Drumul Expres Craiova – Pitești.

accident DEx12 2Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17:00, pe Drumul Expres 12 (DEx 12) Craiova – Pitești în aprropiere de Slatina.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările producerii evenimentului.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din orașul Băile Herculane, județul Caraș Severin, și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt. În urma evenimentului, conducătorul auto de 59 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

Se pare că vinovat de producerea accidentului este șoferul din județul Caraș Severin, care nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul condus de slătinean, coliziunea fiind față – spate.

Ambii conducătorii auto au fost testați de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.


Pin It