Texte pentru felicitări de Crăciun

FC12

Crăciunul este acea Sărbătoare minunată care ne dă putere să fim mai buni, mai generoși și mai curajoși. Să îndraznim să visăm și să sperăm mai mult, să credem cu tărie că anul ce va începe va fi mai rodnic și mai fericit. Crăciun Fericit și un An Nou mai bun!

  1. Sărbători fericite! Moș Crăciun să vă dăruiască multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de muncă. Ca de obicei, să ne adunăm în jurul bradului alături de familie și de cei dragi, să lasăm lumina Crăciunului să ne pătrundă în case și să ne bucurăm de magia sărbătorilor. La mulți ani !
  2. Sărbători fericite! Să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de munca. Ca de obicei, să ne adunam în jurul bradului alături de familie și de cei dragi, să lasăm lumina Crăciunului să ne pătrundă în case și să ne bucuram de magia sărbătorilor. La mulți ani!
  3.  Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite. LA MULȚI ANI!
  4. Moș Crăciun bate la usă, scoate mâna din mănușă, și vă dă din palma lui, darurile cerului, lângă brad și lângă foc să vă umple de noroc!
  5. Dragii mei, a venit și mult așteptatul Crăciun! Vă doresc să aveți parte de tot ceea ce este mai frumos în viață, Moșu' să vă aducă tot ceea ce vă doriți și fiecare fulg de nea să aducă în sufletele voastre multă fericire și iubire! Sărbători Fericite!
  6. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îți doresc ca niciunul dintre visele tale să nu rămână neîmplinit.
  7. Fie ca sărbătoarea Crăciunului să îți umple sufletul de bucurie, să îți aducă pace și liniste în suflet, iar lumina lui minunată să îți lumineze în continuare pașii în viață. CRĂCIUN FERICIT!
  8. Deschideți ușa și lăsati spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideți inimile și lăsați Bucuria și Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideți larg brațele și îmbrățisarea voastră caldă, vorba bună și gândul curat să fie cel mai de preț cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înțelepciunea, Încrederea și Generozitatea să vă călăuzească pașii în noul an!
  9. Acum, când sărbătorile creștine se apropie cu repeziciune îți doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credință în bine și săruturi o mie.
  10. Sfânta seară de Crăciun Să ne-adune bun cu bun, Sfânta seară de Crăciun. Că-i mai Sfântă decât toate, La mulți ani cu sănătate!!!
  11. În contul tău nr. 2011, la banca "viață" am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste și bucurii! Bucură-te atunci când âl vei goli! La Mulți Ani 2011!
  12. Sfintele Sărbători să te găsească fericită și sănătoasă și să îți aducă tot binele din lume. Un An Nou fericit și bogat. LA MULȚI ANI!
  13. Cu ocazia Sfintelor Sărbători De Crăciun și a Anului Nou primiți din partea mea un șincer "La Mulți Ani", tot ce vă este de folos să se realizeze și nimic să nu vă înnoureze "cerul" senin al vieții!
  14. Cu ocazia Crăciunului și a Noului An vă dorim multa sănătate și fericire, bucurii și satisfacții depline și împlinirea tuturor dorințelor.
  15. Vă urăm ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucurie în suflete și un An Nou cu multe realizări!
  16. Moș Crăciun cu suflet bun, Să vă aduca în Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars și cozonacul!
  17. Moș Crăciun mi-a promis că-mi vă aduce anul acesta ceva frumos și nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte băiat din lume și acu te voi avea în sfârșit!
  18. La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire și bucurie și rămâi așa pentru tot restul vieții. Fii raza mea de soare și luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârșit.
  19. Pe la colțuri unii spun, că există Moș Crăciun, Că i-ai scris și c-o să vină, Să-ți aducă în pumni lumină, Lângă brad și lângă foc, Să-ți aducă mult noroc!
  20. Să vă fie casă, casă cu bucate noi pe masă, Moșul cu sacul plin și un drum în viață cât mai lin, Fericire câtă vreți și sănătate pentru toți, Iar la anul care vine să vă fie și mai bine.
  21. Din lumina Sărbătoririi Nașterii Domnului și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!
  22. Crăciun Fericit și cele mai bune gânduri pentru un An Nou plin de succese! Sărbători Fericite și La mulți ani!
  23. Alături de urările tradiționale de sărbători vă transmitem mulțumirile noastre pentru încrederea acordată. Vă dorim dumneavoastră, familiilor și colaboratorilor, un Crăciun Fericit și un an plin de realizări atât în plan personal cât și în plan profesional.
  24. Fie ca Sărbătorile de Iarnă să vă aducă liniste și pace în suflete și bucurie alături de cei dragi. Sărbători Fericite și La mulți ani!
  25. În prag de sărbătoare suntem cu gândul alături de cei dragi nouă și vă dorim ca anul ce urmează să vă aducă pace și prosperitate, să aveți calea luminată și viața îmbelșugată. Sărbători Fericite și La mulți ani!

 

 

  1. Un bătrânel cu chipul drag va sosi la voi în prag. Să nu-l goniți! E Moș Crăciun și v-aduce un an bun. Crăciun Fericit!
  2. Brad luminos, moș bogat, lăudat.
    An nou îmbelșugat. Ajun liniștit, Crăciun Fericit!
    Vă doresc ca Moș Crăciun să v-aduca daruri multe.
  3. Azi, în ziua de Ajun gândurile să le-asculte și să vă aducă-n casă armonie, lucruri bune, vesele, pace, liniște în suflet, cât mai multa dragoste! Crãciun fericit și un An Nou plin de bucurii!
  4. În pragul acestei Sfinte Sărbători vă trimitem un gând bun și o urare de sănătate, bucurie și împlinire alături de cei dragi. Crăciun fericit!
  5. În sfârșit vin sãrbãtorile de iarnã! Sã vã bucurați, sã fiți fericiți și sã aveți un an nou plin de succese! Cu drag ……………
  6. Sãrbãtori fericite și un An Nou plin de împliniri! La Mulți Ani!
  7. Cu gãnd bun, vã urãm Sãnãtate, Belșug și Prosperitate pentru seara caldã a Nașterii Domnului și pentru Anul care vine!
  8. Sãrbãtoarea Nașterii Domnului Isus Hristos sã vã aducã bucurie și pace în suflet. La mulți ani!
  9. ................... vã transmite un gând bun, urâri de sãnãtate, prosperitate, și un an minunat alãturi de cei dragi!
  10. Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!
  11. Cete de îngeri să coboare în casa voastră și să vă aduca vestea cea mare. Iar cel ce S-a Născut, să vă umple casă cu pacea și binecuvăntarea sa. Crăciun fericit!
  12. Rețeta de Crăciun: se ia binecuvăntare, se adaugă un strop de soare și o pulbere de stele, se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate și iertare de păcate iar iubire cât cuprinde și de la Iisus Hristos s-aveți un Crăciun frumos!
  13. De Crăciun, daca vine la tine un tip gras și păros și te bagă într-un sac, nu te speria! I-am scris Moșului că te vreau pe tine de Crăciun.
  14. Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Crăciun fericit! Să fii iubit(ă)!
  15. De Crăciun, s-aveți brad încărcat, moș bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos și împliniri. Crăciun Fericit!
  16. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă iți doresc ca niciunul dintre visele tale să nu rămână neimplinit.
  17. Oricâte felicitări de Crăciun aș trimite, niciuna nu va putea exprima iubirea ce ți-o port. Sper din tot sufletul să ai un Crăciun minunat și plin de bucurii!
  18. Prilejul de a fi mai buni ni se oferă în fiecare moment al anului însă Crăciunul are ceva în plus față de restul momentelor: nu-i putem rezista! Astfel, întreaga lume va fi mai frumoasă!
  19. Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului să vă lumineze aceste sărbători, aducându-vă bucurie, fericire și împlinirea tuturor dorințelor. Este momentul să uităm de griji și supărări, să iertăm și să iubim și să ne amintim că nu suntem niciodată singuri!
  20. Când magii ne aduc Clipa cea de Taină, după datina strabună să pornim colindele la lumina caldă a lumânărilor aprinse în brăduț. Îți doresc atâtea clipe fericite câți fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme, un Nou An fericit, cu pace în suflet și cu multă dragoste, prosperitate și numai sănătate.
  21. Să primim Sărbătorile cu pace și căldură în suflet. Plini de speranță și de încredere, călăuziți de dragostea noastră, să mergem pe drumul vieții presărat cu flori și steluțe norocoase, iar anii care vin să fie cel puțin la fel de fericiți ca cei de până acum!
 
{youtube}Jsfu7pVVgH4{/youtube}
 
 
 

 

Pin It