Uu bărbat din Teslui și-a omorât soția

banda politia nu trecetiUn bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Teslui, a fost reţinut de polițiști pentru 24 de ore, după ce şi-a ucis soţia, în vârstă de 65 de ani.

Bărbatul și-a omorât soția duminică seara, lovind-o în cap cu un lemn și înjunghiind-o cu un cuțit în torace. Nenorocirea a avut loc pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit în familie, potrivit unor surse, din cauza geloziei.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în seara zilei de 31 martie 2024, în jurul orei 20:00, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat și-ar fi înjunghiat soția într-o locuință din comuna Teslui, iar aceasta se află inconștientă.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 31 martie 2024, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală. În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz de caz de la Parchetul Olt a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de criminal, acesta fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt, urmând ca în cursul zilei de luni, 1 aprilie 2024, să fie prezentat în fața magistraților Tribunalului Olt, cu propuneri legale.

Pin It