Trei maşini implicate într-un accident pe strada Primăverii

accident slatinaUn accident rutier s-a produs luni după-amiaza, 1 aprilie 2024, pe o stradă din municipiul Slatina.

În timp ce conducea autoturismul pe strada Primăverii, un șofer ar fi pierdut controlul direcției de deplasare pe fondul vitezei excesive și a intrat violent în două mașini care erau parcate regulamentar pe partea carosabilă, în urma coliziunii două dintre cele trei vehicule implicate fiind serios avariate.

Una a fost proiectată într-un copac de pe trotuar, iar parte din roțile a două dintre mașini s-au rupt. Din fericire nu au existat victime omenești și doar pagube materiale, iar șoferul vinovat a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație, dar și în vederea dispunerii măsurile legale.

În urma verificărilor efectuate la locul evenimentului, conducătorul auto a fost lăsat pieton, fiindu-i reținut permisul auto pentru o perioadă de 60 de zile, acesta fiind și amendat de polițiști cu 990 de lei pentru conducere agresivă și producerea unei tamponări. Foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Pin It