Primăria Slatina reia distribuirea măştilor şi mănuşilor de protecţie

kit masti si manusiMunicipalitatea slătineană va relua distribuirea de kituri medicale către slătineni, potrivit unei hotărâri aprobate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Luni, marți și miercuri, respectiv în datele de 25, 26, 27 mai 2020, va fi repetată acțiunea amplă de distribuire a kit-urilor de cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși pentru fiecare unitate locativă a municipiului Slatina.

„În contextul riscului de răspândire a infecției COVID -19 pe raza municipiului Slatina, membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență din cadrul U.A.T. Municipiul Slatina, au aprobat în vederea diminuării riscului de contagiune următoarea propunere:

  • Luni, marți și miercuri, respectiv în datele de 25/26/27.05.2020 vom repeta acțiunea amplă de distribuire a kit-urilor de 5 măști de protecție și 5 perechi de mănuși pentru fiecare unitate locativă a municipiului Slatina.
  • Programul în care echipele Primăriei Municipiului Slatina vor relua această acțiune la domiciliul slătinenilor este situat în intervalul orar 17:00-21:00.

Vă dorim multă sănătate!“, se arată într-un comunicat al administrației slătinene.

 

 

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.