Zilele Slatinei 2020 – program

program zilele slatinei 2020În perioada 20-24 ianuarie, Slatina va aniversa împlinirea a 652 de ani de la prima atestare documentară a orașului.

 

Bugetul alocat de Primăria Slatina pentru organizarea manifestării „Gala Laureaților”, ediția a IV-a, se ridică la valoare de 560.000 de lei.

Administrația municipală urmează să premieze cei mai buni elevi și profesori ai Slatinei, sportivi, antrenori, cupluri cu 50 de ani de căsnicie, premii pentru activitatea managerială, economică, distincții dar și momente artistice.

20 ianuarie, de la ora 08:30 - Gala Campionilor, dedicată elevilor și sportivilor de performanță. Se acordă premii în bani, valoarea acestora fiind cuprinsă între 7.000 de lei pentru elevii cu rezultate de top la concursurile internaționale și 150 de lei pentru sportivii clasați pe locul III la competițiile naționale. Elevii care au obținut cele mai mari medii în anul școlar anterior vor primi câte o bursă de 75 de euro din partea autorităților. 

22 ianuarie, de la ora 17:00 – Centrul Cultural „Eugen Ionescu” – se va acorda distincția „Cetățean de onoare” și vor fi înmânate diplome de merit persoanelor fizice, juridice, asociațiilor și instituțiilor care au contribuit în anul 2019 la dezvoltarea Slatinei.

24 ianuarie – va fi organizat ceremonialul militar și religios dedicat Unirii Principatelor Române.

24 ianuarie – Gala Seniorilor – vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani căsănicie.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...