Mii de slătineni primesc tichete sociale de Crăciun

tichete sociale primaria slatinaPrimăria Municipiului Slatina a demarat distribuirea Tichetelor Sociale de Crăciun începând de astăzi, 4 decembrie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române.

5.684 de persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 de lei, vor primi tichete sociale.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 25 septembrie – 31 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina.
Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 71 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...