Tânăr plecat în Germania, dispărut de un an şi jumătate

ciprian cosmin tudor cautat de politistiPoliţiştii caută un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Tufeni, care a dispărut în urmă cu mai bine de un an şi jumătate.

Potrivit unui comunicat al Poliției Olt, o femeie de 48 de ani din comuna Tufeni, județul Olt, a anunțat în cursul zilei de joi că fiul său, Ciprian Cosmin Tudor a plecat de acasă în aprilie 2018 și familia nu mai știe nimic despre el.

Mama lui Ciprian Cosmin Tudor spune că fiul său a plecat de la domiciliu spre Germania, iar în luna august a anului trecut a fost ultima oară când a luat legătura cu el, acesta spunându-i că se află la muncă în Germania şi vrea să revină acasă. Însă, până în prezent acesta nu a mai ajuns.

„La data de 14 noiembrie, în jurul orelor 12:00, o femeie de 48 de ani din comuna Tufeni, a sesizat că, în luna aprilie 2018, fiul său Tudor Ciprian Cosmin de 26 de ani a plecat voluntar de acasă. Acesta a contactat-o telefonic pe mama sa în luna august 2018, căreia i-a spus că intenționează să revină la domiciliu și că se află la muncă în Germania, dată de la care membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu acesta”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmentele tânărului dispărut sunt 1,80 metri înălțime, constituție atletică, 70 de kilograme greutate, părul șaten, ochii albaștri, iar ca semne particulare are o aluniță pe obrazul drept și o operație de femur la piciorul drept. Nu sunt cunoscute articolele de îmbrăcăminte purtate de acesta în momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

 

 

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Un profesor de la clasa a IX-a D, dar și un elev de la clasa a IV-a C, de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, sunt noile cazuri de Coronavirus care au fost confirmate la nivelul unităților de învățământ din județul Olt.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.