Finanțare pentru reabilitatea Liceului „P.S. Aurelian”

liceul ps aurelian economicContractul de finanţare pentru reabilitarea corpului principal al Liceului „Petre S. Aurelian” a fost semnat miercuri de primarul Emil Moț.

„Proiectul privind reabilitarea Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian“ este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 şi are o valoare de aproape opt milioane de lei. Se va reabilita corpul de clădire principal, clădire în regim P+3 etaje, cu un număr de 18 săli de clasă, două laboratoare, şase birouri, un cabinet medical, o bibliotecă, o sală de festivităţi, o cancelarie, trei depozite, casierie, activă, toate acestea în suprafaţă de 3.177 metri pătraţi”, a declarat Emil Moţ.

Va fi reabilitată structura şi structura termică a imobilului, se vor schimba finisajele interiore și exterioare. De asemenea, se vor schimba instalaţiile electrice, termice şi sanitare.

Durata de execuţie a lucrărilor va fi de 21 de luni.

 

 

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Un profesor de la clasa a IX-a D, dar și un elev de la clasa a IV-a C, de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, sunt noile cazuri de Coronavirus care au fost confirmate la nivelul unităților de învățământ din județul Olt.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.