O fetiță de opt ani a făcut o farsă la 112

Serviciul de Urgenta 112Fetița, din comuna Valea, care a sunat la 112, a spus că este sechestrată, apoi a închis telefonul.

Minora se afla în municipiul Slatina când a sunat în glumă 112 şi a spus că este sechestrată. Poliţiştii au reuşit să o identifice în aproximativ 60 de minute, dovedindu-se că totul a fost o farsă.

Apelul a fost înregistrat a data de 13 noiembrie, în jurul orei 13:00. După efectuarea apelului telefonul a fost oprit.

Fetița a fost găsită în localitatea de domiciliu. „În aproximativ 60 de minute, polițiștii au stabilit faptul că o minoră de opt ani, din comuna Valea Mare, în timp ce se afla în municipiul Slatina, ar fi apelat 112, sesizând că este sechestrată, fapt care nu s-a confirmat. Minora a fost depistată de polițiști în comuna Valea Mare. Gestul său a fost motivat ca o joacă”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Apelarea nejustificată a numărului 112 nu este o joacă de copii, un apel fals putând împiedica sau întârzia salvatorii să ajungă la tine sau la cineva drag ție! Un minut poate face diferența între viață și moarte!

 

 

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Un profesor de la clasa a IX-a D, dar și un elev de la clasa a IV-a C, de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, sunt noile cazuri de Coronavirus care au fost confirmate la nivelul unităților de învățământ din județul Olt.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.