Emil Moț: „De patru ani Primăria derulează programul «Primul meu ghiozdan»

primul ghiozdanul slatina

648 de elevi din clasa pregătitoare vor avea o surpriză în prima zi de școală. Aceștia vor primi ghiozdane complet echipate pentru școală. Este al IV-lea an în care municipalitatea derulează Programul „Primul meu ghiozdan”, un program in valoare de 60.000 de lei.

Municipalitatea este alături de copiii care merg la scoală. Sute de boboci de clasa pregătitoare vor avea o supriză în prima zi de școală pe bănci. Prin acordarea unui ghiozdan complet echipat cu un set de rechizite fiecărui elev înscris în clasa pregătitoare în anul şcolar 2019/2020 se urmăreşte sprijinirea elevilor din Slatina în parcurgerea procesului instructiv-educativ. Programul „Primul meu ghiozdan“ se derulează în unităţile de învăţământ de stat din municipiul Slatina şi îşi propune să aducă puțină bucurie în sufletele copiilor care păşesc în această importantă etapă a vieţii lor.
„După cum ştiţi, şi vreau să subliniez, de patru ani, Primăria Slatina derulează acest program. Anul acesta, David, fiul meu cel mare, o să fie în clasa pregătitoare şi deja adversarii mei politici au scos pe piaţă zvonul că primăria de aceea dă ghiozdane acum. Programul este, deci, la al patrulea an. Sunt 648 de copilaşi, fetiţe şi băieţei, care primesc ghiozdanul”.
Fiecare ghiozdan va fi echipat cu tot ce îi trebuie unui copil care începe școala. Valoarea unui ghiozdan este de 60 de lei.
Fiecare ghiozdan va conţine: o felicitare; un orar; două caiete tip II; două caiete 48 file dictando; două caiete 48 file matematică; un bloc de desen; un set acuarele 12 culori cu pensulă; un set carioci 10 culori; un penar complet echipat ce conţine un stilou cu rezerve, două creioane, o gumă de şters, o ascuţitoare.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Cinci adolescenți și-au pierdut viața, înecați în Siret, după ce ieșiseră la scăldat, pe fondul temperaturilor extrem de ridicate. După mai multe ore de căutări pe raza comunei Filipești din județul Bacău, pompierii au găsit trupurile fără viață pe malul râului.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.