Bursa „ALEXANDRA MĂCEȘEANU“ pentru curaj

bursa alexandraBursa’ Alexandra Măceșeanu’ va fi acordată liceenilor de către familia fetei dispărute și despre care Gheorghe Dincă a declarat anchetatotilor că ar fi ucis-o, în fiecare an de ziua Alexandrei, pe 15 septembrie.

Unchiul fetei luptă din răsputeri să scoată la suprafață adevărul și demarează tot felul de inițiative împotriva criminalității, printre care și oferirea unei burse de curaj pentru cei care ies în față împotriva criminalității. Familia Alexandrei Măceșeanu a hotărât să impulsioneze tinerii să lupte cu crima organizată, să nu stea indiferenți atunci când colegii lor cad victime. Astfel, liceenii care vor ajuta poliția în lupta cu infractorii vor primi burse.

„Impreuna cu familia si cativa prieteni apropiati (oameni de afaceri care nu vor sa-si dea numele) am hotarat sa CINSTIM CURAJUL Alexandrei si indiferent daca este in viata sau nu vom oferi 20 de burse anuale pt tineri de liceu care se vor remarca prin curaj in fata crimei organizate din licee!. In fiecare an de ziua Alexandrei pe 15 Septembrie vom oferi aceste burse copiilor care vor ajuta politia si pe noi sa luptam impotriva RAPIRILOR, DROGURILOR, SANTAJULUI, CLANURILOR INTERLOPE, GASTILOR DE CARTIER. Copiii nu trebuie doar sa fie buni la invatatura, dar si sa invete sa lupte impotriva raului si sa nu le fie frica, sa invete sa fie buni!”, a anunțat Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei.

Continuă căutările de probe și dovezi în cazul crimelor de la Caracal! Familia Alexandrei Măceșanu şi-a angajat propria echipă de investigatori pentru a scoate adevărul la lumină. Sunt martori care susţin că Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a fost acoperit ani la rând de persoane influente, deşi făcea parte dintr-o reţea care livra minore pentru sex, inclusiv şefilor din Poliţie.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...