Copiii din Slatina, invitați de Clubul Rotary la teatru

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

rotary teatruMembrii Clubului Rotary continuă faptele bune, iar anul acesta este pentru al XIX lea când cei mici au fost invitați la teatru.


La Casa de Cultura a Sindicatelor, 1600 de copii din școlile și grădinițele din Slatina au avut  întâlnire cu personajele din Cartea Junglei.  Este pentru al XIX le an în care rotaryenii i-au invitat pe cei mici la teatru de păpuși.Actorii de la Teatrul pentru copii Colibri din Craiova au pus în scenă două reprezentanții, una de la ora 10.00 și alta de la 12.00. Copiii au fost fascinați de păpușile care au prins viață datorită îndemânării actorilor.
‚Luna iunie este ziua copiilor așa că ne-am gândit să îi invităm la teatru, așa cum facem in fiecare an. Sunt invitați 1600 de copii din toate șclile și grădinițele din oraș. Ei vor viziona astăzi piesa ‘Cartea junglei’, pusă în scenă de acrtorii de la Teatrul ‘Colibri’ din Craiova“, a declarat Cristina Munteanu, președinte al Clubului Rotary Slatina.
La finalul piesei de teatru, micii spectatori au primit baloane colorate din partea voluntarilor de la Interact și Rotarykids.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...