Cadastru gratuit la Slatina și în alte opt localități din Olt

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

cadastruÎn ședința ordinară de joi, consilierilor slătineni li se va supune votului aprobarea proiectului prin care municipalitatea slătineană dorește să facă gratuit cadastru și cărți funciare. Acest lucru este posibil printr-un Program Național iar înregistrarea sistematică a datelor se va face pe o perioadă de 18 luni.

Slatina se numără printre localitățile din județ care vor primi finanțare anul acesta prin Programul de cadastru și carte funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor situate în sectoare Cadastrale. Suma alocată municipiului rel'şedinţă de judeţ este de 145.180 lei, pe o perioadă de 18 luni.

Agenția Națională de Cadastru a lansat licitația pentru lucrările de cadastru pe fonduri europene. La nivel național aceste măsurători se vor face pentru 140 de localități. Radomirești, Dăneasa, Găneasa, Dobrosloveni, Mihăești, Bobicești, Fărcașele și Tătulești sunt cele opt comune din Olt incluse într-un proiect cu fonduri europene, pentru a fi cadastrate. Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a inițiat două proceduri de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 149 de unități administrativ-teritoriale.

Până în acest moment, în județul Olt au fost finalizate lucrări de cadastru general în comunele Brebeni, Iancu Jianu, Vădastra, Valea Mare, Vișina, Vișina Nouă, Oboga, iar Milcov și Brastavățu sunt aproape de finalizare.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...