30 de posturi la restaurantul McDonald’s din Slatina

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

imageResizePremier Restaurant, societatea care deține restaurantele McDonald’s, caută 10 de persoane care să ocupe posturile de Manager Trainee, respectiv coordonator de echipă și încă 20 pentru posturile de crew.

McDrive-ul din Slatina urmează a se deschide în vara acestui an iar compania Premier Capital, înregistrată in Malta, deţinătoarea francizei McDonald's pentru România şi alte cinci ţări, a publicat anunţ de angajare pe un site de recrutare online.

Managerii vor primi, potrivit anunțurilor de angajare, 4.500 de lei brut, iar personalul care va lucra în bucătorie, la casele de marcat sau în sala de mese vor avea un salariu de 1.900 de lei net pe lună. I

Un teren în suprafaţă de peste 3.400 de metri pătraţi de la fosta unitate militară din Slatina a fost concesionat de municipalitate către societatea care deţine franciza pentru restaurantele McDonald’s.

nvestiţia se ridică la peste şapte milioane de lei, iar valoarea concesiunii este de aproape 400.000 de euro. În plus, se vor crea 60 de noi locuri de muncă.

Restaurantul este un drive-fastfood, cu regim de înălţime parter, cu o suprafaţă construită de 415 metri. Va avea circa 100 de locuri, în interior, şi o terasă afară. Va fi şi o parcare cu aproximativ 30 de locuri şi pentru cei mici un loc de joacă.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...