Reguli noi privind parcarea supraetajată de pe Aleea Rozelor

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Parcare Rozelor SlatinaDirecţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public a lansat în dezbatere publică un nou regulament de organizare şi funcţionare a Parcării surpaetajate de pe strada Aleea Rozelor din municipiul Slatina.

În cadrul acestui regulament sunt prevăzute sancțiuni pentru locatarii care încalcă normele de conduită stabilite, dar și o serie de reguli și condiții pe care le vor lua la cunoștință proprietarii de autovehicule care intenționează să închirieze un loc de parcare.

Autoritățile locale și-au luat angajamentul că vor asigura clienților parcări în condiții civilizate, având în vedere curățenia și iluminarea corespunzătoare a spațiilor de parcare. Parcarea supraetajată va fi supravegheată video, însă nu va fi păzită, în taxele de parcare nefiind incluse cheltuieli în acest sens. Proprietarii autovehiculelor au astfel obligația să se asigure că, la părăsirea autovehiculului staționat,  portierele acestuia au fost închise și că nu există bunuri de valoare lăsate la vedere.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...