Adio „Olimpiada Liceelor“

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

olimpiada liceelorLiceenii nu se vor mai confrunta în cadrul „Olimpiadei Liceelor“, competiţia fiind considerată depăşită.

Edilul Slatinei, Emil Moţ a afirmat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că decizia anulării competiţiei inter-licee a fost luată de conducerile unităţilor de învăţământ liceal din municipiu.

„Oricum le dăm bani şcolilor după necesităţi, nu mai e nevoie să-i câştige la olimpiadă, pentru că şi acesta a fost unul dintre motivele pentru care se organiza. La această concluzie am ajuns vorbind cu profesorii“, a declarat primarul.

Primarul a mai arătat că Olimpiada Liceelor era organizată într-o perioadă în care elevii trebuie să se preocupe de activitatea şcolară, unii dintre ei urmând să susţină bacalaureatul.

Municipalitatea nu exclude organizarea, în locul Olimpiadei Liceelor, a unui alt eveniment.

Vor fi, însă, alte sărbători şi spectacole. Va fi prima ediţie a Zilelor Slatinei „de vară“, va fi Sărbătoarea Recoltei, va fi Oktoberfest, se menţin manifestările de tradiţie „Oltenii şi... restu’ lumii“ şi Zilele „Eugen Ionescu“, dar şi multe alte activităţi cultural-educative şi sportive.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...