Edi, un adolescent de 16 ani, a fost diagnosticat cu tumoră intramedulară dorsală şi trebuie operat în străinătate

strangere de fonduriEduard Predoi, în vârstă de 16 ani, are nevoie de tot sprijinul nostru. Elev în clasa a IX-a, la „Radu Greceanu” Slatina, Edi a fost diagnosticat, zilele trecute, cu tumoră intramedulară dorsală.

Colegii mamei lui Eduard, învăţătoare la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, colegii şi profesorii copilului împreună cu un ONG au iniţiat o strângere de fonduri pentru salvarea băiatului de 16 ani.

„TUMORĂ INTRAMEDULARĂ DORSALĂ...16 ani... Orice bucățica din inima ta va face ca inima unui puiuț minunat să spere! Fii alături de Edi! RO83BTRLRONCRT0308017201- PREDOI Valeria Georgeta”, este mesajul distribuit de sute de oameni pe o reţea de socializare.

De asemenea, Asociaţia Sentire, pune la dispoziţie formularul pentru redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit.

Edi are 16 ani, este diagnosticat cu TUMORĂ INTRAMEDULARĂ DORSALĂ și are nevoie urgent de o intervenție chirurgicală, în străinătate. Redirecționează până la 3,5% din impozitul pe venit, completând formularul pentru Edi. Dacă ați redirecționat, puteți dona în contul: RO83BTRLRONCRT0308017201, titular: Predoi Valeria", se arată în postarea Sentire ONG.

 

 

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

De miercuri seara, în comuna Vișina Nouă s-a instituit carantină zonală pentru o perioadă de 14 zile iar libera circulație a fost restricționată în localitate.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.