Un băiat de 13 ani, plecat dintr-un centru familial din Slatina, căutat de polițiști

baiat disparutUn băiat de 13 ani a plecat vineri seară din Căsuțele de Tip Familial “Sfântul Andrei” din Slatina și nu s-a mai întors iar acum este căutat de polițiști.

“La data de 22 ianuarie, în jurul orei 19:00, polițiștii de la Poliția municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la faptul că Groza Cristian Constantin, în vârstă de 13 ani, beneficiarul unei măsuri de protecție socială, ar fi plecat voluntar dintr-un centru de tip familial din Slatina și nu a mai revenit. Polițiștii slătineni, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt, au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a minorului dispărut”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Băiatul căutat de oamenii legii are aproximativ 1,30 metri înălțime și 40 de kilograme, iar la data plecării era îmbrăcat în haine de culoare închisă. Anterior, copilul a mai părăsit centrul, acum sărind pe un geam și s-a făcut nevăzut.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea minorul dispărut din centrul familial sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.