Focar de coronavirus la căminul de bătrâni din Slatina. 28 de angajați confirmați pozitiv

camin de batrani slatinaFocar de coronavirus la Centrul pentru Îngrijire și Asistență Slatina. 28 de salariați ai instituției au fost diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2.

Angajații sunt asimptomatici, declară Rădița Piroșca, directorul DGASPC Olt, iar acum urmează a fi testați și asistații social. Numărul mare de infectați ar putea duce la carantinarea căminului de bătrâni, în care primesc îngrijiri 122 de rezidenți.

„Din 138 de angajați testați, 28 de la Centrul pentru Îngrijire și Asistență Slatina au test pozitiv la virusul SARS-CoV-2. Ei sunt asimptomatici în acest moment. S-au recoltat probe și de la beneficiari, așteptăm rezultatul testelor și se va stabili o procedură de lucru chiar și de carantină a centrului 14 zile cu 14 zile”, spune Rădița Piroșca.

Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt a mai spus că toate activitățile din spațiile comune au fost suspendate, beneficiarii luând masa în camerele lor, iar pentru salariații CIA Slatina au fost create circuite.

Coronavirus Olt. 77 noi cazuri de infecție și două decese

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.