Constanța: O femeie fără adăpost a născut în plin câmp două fetițe gemene

bebelusCaz cutremurător la Constanța. O femeie fără adăpost a născut două fetițe pe câmp. Un localnic a încercat să o ajute și, chiar dacă autoritățile au răspuns solicitărilor acestuia, birocrația a dovedit, încă o dată, cât de greu e să ajuți un om al străzii.

Nicoleta are 28 de ani și trăiește de ani buni pe străzi. Are probleme psihice. Hrana și-o obține în schimbul singurului bun pe care îl posedă: propriul corp. Un localnic a încercat să o ajute să iasă din această sitație tragică. A cerut ajutorul autorităților, însă s-a lovit de birocrație.

Femeia a născut două fetițe într-un câmp de la periferia orașului. Asta după ce a fugit din spital, deși era supravegheată de polițiști, doctori și de cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Acum Nicoleta este internată la Maternitatea din Constanța. Cel mai probabil, cele două fetițe vor ajunge în grija statului. Femeia mai are, de altfel, încă patru copii în sistemul de protecție al minorului.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Raed Arafat a anunțat, miercuri, după ședința de guvern, că a fost modificată din nou hotărârea CNSU privind starea de alertă, la capitolul despre organizarea evenimentelor private, respectiv nunți și botezuri, astfel încât să fie mărit numărul maxim de invitați la interior la 200, dacă persoanele...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.