Apel MAI: „Vă rugăm din suflet” să purtați masca și să evitați aglomerațiile

apel mai politistiMinisterul de Interne face un nou apel la români, pe care „îi roagă din suflet” să respecte regulile sanitare pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

„Vă rugăm din suflet să purtați masca de protecție... Vă rugăm din suflet să evitați aglomerațiile...

Vă rugăm din suflet să faceți acest minim efort pentru ca numărul celor infectați să scadă. Vă rugăm din suflet să ajutați pentru a reveni la viața normală de care ne e dor tuturor. VĂ RUGĂM DIN SUFLET!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Apelul vine la o zi după ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a îndemnat populația să respecte măsurile anti-COVID și a spus că „nu putem reveni la normalitate fără sacrificii”.

„Luptele nu se câștigă într-un singur om, nici în doi… luptele se câștigă mereu în echipă! Suntem pe un front deschis, cu un inamic pe care nu îl putem vedea! De ce lăsăm acest virus să producă dezbinare? De ce să formăm tabere? De ce nu încercăm doar să ne unim?”, a scris Vela, tot pe Facebook. Foto: Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Raed Arafat a anunțat, miercuri, după ședința de guvern, că a fost modificată din nou hotărârea CNSU privind starea de alertă, la capitolul despre organizarea evenimentelor private, respectiv nunți și botezuri, astfel încât să fie mărit numărul maxim de invitați la interior la 200, dacă persoanele...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.