Scenariu roșu la Liceul „Mihai Viteazul” Caracal

liceul mihai viteazul caracalUltimele cazuri confirmate cu coroavirus din învățământul oltean sunt cele înregistrate la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal și Grădinița cu Program Normal Vulpeni.

La unitatea de învățământ liceal caracaleană un elev a fost depistat cu infecția COVID-19. Având în vedere că este al treilea licean care a contractat boala, toți cei aproximativ 900 de elevi care învață în 30 de clase ale Liceului „Mihai Viteazul” vor efectua, pentru următoarele două săptămâni, orele în sistem online, așa cum prevede scenariul III sau roșu.

Întrucât în muncipiul Caracal rata de infectare depășea un caz la mia de locuitori, toate unitățile școlare au început anul de învățământ 2020 – 2021 după scenariul II sau galben, iar la acest liceu exista și o lipsă de spațiu care să asigure distanțarea elevilor în sălile de curs.

Cursurile în online se fac și la Grădinița cu Program Normal Vulpeni, structură a școlii generale din comună, după ce educatoarea a fost confirmată cu virusul SARS-CoV-2.

În județul Olt, și toată Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Slatina este în scenariul roșu până în data de 4 octombrie, după ce acum două săptămâni aici au fost depistați cu noul Coronavirus, trei persoane din rândul personalului auxiliar, respectiv două femei de serviciu și un paznic.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Raed Arafat a anunțat, miercuri, după ședința de guvern, că a fost modificată din nou hotărârea CNSU privind starea de alertă, la capitolul despre organizarea evenimentelor private, respectiv nunți și botezuri, astfel încât să fie mărit numărul maxim de invitați la interior la 200, dacă persoanele...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.