Cursuri în mediul online la două clase de la Colegiul „Ion Minulescu“

colegiul ion minulescu slatinaUn profesor de la clasa a IX-a D, dar și un elev de la clasa a IV-a C, de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, sunt noile cazuri de Coronavirus care au fost confirmate la nivelul unităților de învățământ din județul Olt.

La cele două clase s-a intrat în scenariul roșu iar cursurile urmează să se desfășoare în online pentru două săptămâni din momentul apariției cazurilor, respectiv în zilele de marți și miercuri.

De zilele trecute, s-a luat decizia ca la alte trei clase ale unor unități școlare oltene să se intre în scenariul 3, respectiv cel roșu care prevede ca elevii să participe la activitățile școlare în mediul online. Este vorba despre clasa a II-a A de la Colegiul Minulescu Slatina și de clase de la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” Slatina și Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Slatina.

De asemenea, în toată Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Slatina s-a trecut de luni la desfășurarea cursurilor în online, după ce s-a trecut la scenariul roșu având în vedere că aici au apărut trei infecții COVID-19 la personalul nedidactic, respectiv la două persoane care se ocupau de curățenie, dar și la un paznic.

În scenariul roșu, pentru 14 zile, s-a intrat săptămâna trecută și la școlile gimnaziale din Spineni și Tătulești.

Anul școlar a început după scenariul 3 și la Școala Gimnazială Vădăstrița, unde o profesoară a fost depistată cu noul Coronavirus. Aici, situația a revenit la normal la o săptămână după decizia care a fost luată încă din prima zi a începerii anului de învățământ 2020 – 2021.

 

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Confederația Europeană a Sindicatelor (ETUC) a anunțat marți, într-un comunicat al CNS Cartel Alfa, că în urma unei analize va susține propunerea pe care Comisia Europeană urmează să o anunțe miercuri cu privire la salarii minime echitabile.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.