Scenariul roșu în alte trei unități de învățământ din județul Olt

sala de clasaElevi de la trei licee din Olt au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus.

Este vorba despre câte un cursant de la câte o clasă a Colegiului Național „Ion Minulescu” din municipiul Slatina, Liceul Tehnologic „P. S. Aurelian” Slatina și Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din municipiul Caracal. Aici s-a trecut deja la scenariul roșu, în urma deciziilor luate de autoritățile județene.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Olt spun că elevii nu au contractat virusul din interiorului unităților de învățământ, ci dinafară.

Cursanții din cele trei clase fac din această săptămână orele în online, măsura fiind luată înainte de weekend.

Un caz de Coronavirus a apărut și la Structura Drăgănești Olt a Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina, acolo unde cadrele didactice au aflat că un coleg de-al lor, profesor, este bolnav. Însă, aici nu este nicio problemă gravă, deoarece interacțiunea dascălilor cu elevii a fost minimă, având în vedere că anul școlar începe pe 1 octombrie, în prezent fiind formate grupele de cursanți care vor lua parte la cercuri.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Confederația Europeană a Sindicatelor (ETUC) a anunțat marți, într-un comunicat al CNS Cartel Alfa, că în urma unei analize va susține propunerea pe care Comisia Europeană urmează să o anunțe miercuri cu privire la salarii minime echitabile.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.