Scenariul roșu la Spineni și Tătulești

scenariul 3 cursuri onlineŞcolile şi grădiniţele din Spineni şi Tătuleşti au trecut la scenariul roşu pentru următoarele 14 zile.

Cei 132 de copii de la grădiniță, ciclul primar și gimnazial din școlile gimnaziale din Alunișu - comuna Spineni, și Tătulești vor susţine, timp de 14 zile, lecţiile prin intermediul internetului. Decizia a fost luată ca urmare a focarului COVID-19 de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială Spineni întrucât mulţi angajaţi locuiesc în cele două comune.

Rata de infectare cu virusul la mia de locuitori este de 15,28 de persoane la o mie de locuitori la Spineni și de 8,87 la 1.000 de locuitori la Tătulești.

„Direcția de Sănătate Publică a propus ca în Școlile Gimnaziale Spineni și Tătulești să- desfășoare activitatea didactică în următoarele două săptămâni, respectiv în perioada 16 – 29 septembrie, conform scenariului 3 sau roșu”, a declarat Victor Iacobescu, inspector școlar general al ISJ Olt.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Confederația Europeană a Sindicatelor (ETUC) a anunțat marți, într-un comunicat al CNS Cartel Alfa, că în urma unei analize va susține propunerea pe care Comisia Europeană urmează să o anunțe miercuri cu privire la salarii minime echitabile.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.