Primăria Slatina continuă Programul „Primul meu ghiozdan”

primul ghiozdan incepere an scolarPrimăria Slatina continuă și în acest an Programul „Primul meu ghiozdan” alocând un buget în valoare de 90.000 de lei pentru achiziționarea acestora.

 

Elevii de la clasa pregătitoare din școlile slătinene vor beneficia prin Programul „Primul meu ghiozdan” de primul lor ghiozdan, echipat corespunzător cu rechizitele școlare necesare pentru începerea cursurilor în data de 14 septembrie, încă din prima zi.

Emil Moț, primarul Slatinei, a mers vineri în câteva dintre școlile din Slatina pentru a pune pe băncile micuților ghiozdanele frumos colorate și cu personaje din desenele animate.

„Așa cum știți, educația a constituit mereu o prioritate pentru mine în calitate de primar al orașului nostru. Pe lângă investițiile realizate în aria educației, programul «Primul meu ghiozdan» va aduce și în acest an zâmbetul pe chipurile copiilor care încep clasa pregătitoare”, a declarat edilul.

Verificări la școlile slătinene

Primarul Slatinei a verificat dacă reprezentanții școlilor au asigurat toate materialele necesare de protecție pentru elevi și cadrele didactice. Autoritățile locale au vizitat Colegiul Național „Ion Minulescu” și școlile gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, „Eugen Ionescu” și „Vlaicu Vodă”, unde au controlat dacă există măști de protecție și dezinfectant de mâini, având în vedere Primăria Slatina a redistribuit bugetul local pentru cumpărarea acestora.

 

 

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Un profesor de la clasa a IX-a D, dar și un elev de la clasa a IV-a C, de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, sunt noile cazuri de Coronavirus care au fost confirmate la nivelul unităților de învățământ din județul Olt.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.