O firmă slătineană disponibilizează 175 de angajaţi

somaj slatinaO firmă slătineană care activează în domeniul turnării metalelor neferoase a anunţat intenţia de a disponibiliza 175 de angajaţi în cursul lunii iulie.

Firma de pe platforma industrială a municipiului Slatina are aproximativ 600 de salariaţi.

“Este un singur angajator care a notificat ITM Olt privind concedieri colective în această perioadă, este o societate din domeniul turnării metalelor neferoase uşoare care a anunţat intenţia de a disponibiliza 175 de angajaţi în perioada iunie – august din cauza unor dificultăţi economice”, a declarat, joi, Cristian Ungureanu, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Olt.

Angajatorul care a notificat ITM privind disponibilizări colective a început deja să efectueze o parte dintre concedierile anunţate.

De la începutul acestui an şi până la finalul lunii iunie au fost concediaţi colectiv 287 de angajaţi, majoritatea de la fabrici de confecţii textile.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt s-a întrunit luni, 19 octombrie a.c., într-o nouă ședință în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 45/19.10.2020 cu privire la introducerea de restricții în vederea combaterii și prevenirii răspândirii infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 la...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.