Puncte de acordare a primului ajutor în orice anotimp, amplasate în Slatina

puncte prim ajutor slatinaSunt puncte de informare și asistență medico-socială amenajate în containere care au fost amplasate în trei zone intens circulate din municipiu, Fântâna Speranței, Piaţa Zahana și Serviciul Rutier.

„Punctele oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de prim-ajutor și informații generale despre activitatea desfășurată de autoritatea publică locală. Spațiile sunt dotate corespunzător (climatizare, truse de prim ajutor, dozatoare de apă, etc.) şi vor funcționa, în principal, în condiții de avertizare meteorologică atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece, oferind consiliere și asistență medicală specifică”, a declarat Emil Moţ, primarul Slatinei.

În sezonul rece, în punctele de acordare a primului ajutor, se pot oferi inclusiv ceai cald și pături. „În ambele sezoane va fi un loc în care cetățenii care trec prin preajmă și nu se simt bine se pot odihni și primi asistenţa necesară. Mai mult, prin punctele de informare se pot disemina informații generale privind activitatea desfășurată de autoritatea publică locală”, mai transmite primarul localităţii.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt s-a întrunit luni, 19 octombrie a.c., într-o nouă ședință în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 45/19.10.2020 cu privire la introducerea de restricții în vederea combaterii și prevenirii răspândirii infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 la...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.