Calendarul pentru concursul de titularizare

titularizareCalendarul privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020 - 2021 a fost reactualizat prin ordin de ministru, anunţă luni Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Potrivit MEC, în perioada 9 - 16 iulie, candidaţii la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unităţile de învăţământ preuniversitar îşi vor depune dosarele de înscriere la inspectoratele şcolare sau se pot transmite şi electronic.

Proba scrisă din cadrul concursului de titularizare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar va avea loc pe 29 iulie, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare, iar primele rezultate vor fi afişate pe 4 august.

Contestaţiile vor putea fi depuse pe 4 şi 5 august, iar în data de 11 august vor fi anunţate rezultatele finale.

"În urma promulgării de către preşedintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcţionare a sistemului de învăţământ, a fost aprobat prin ordin de ministru şi transmis spre publicare în Monitorul Oficial calendarul mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020 - 2021", informează MEC printr-un comunicat transmis AGERPRES.

Calendarul complet al mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar este disponibil pe site-ul MEC - https://www.edu.ro/.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt s-a întrunit luni, 19 octombrie a.c., într-o nouă ședință în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 45/19.10.2020 cu privire la introducerea de restricții în vederea combaterii și prevenirii răspândirii infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 la...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.