Mai bine de 1.200 de contestații depuse după afişarea rezultatelor la Bacalaureat

contestatii bacMarţi, 30 iunie, au fost afişate primele rezultate ale examenului naţional de Bacalaureat.

Mai bine de 1.200 de absolvenţi de liceu din Olt au fost nemulţumiţi de notele obţinute la probele scrise şi au făcut contestaţii, urmând ca rezultatele finale, după recorectarea lucrărilor, să fie afișate duminică.

Potrivit datelor oficiale prezentate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt, 1.212 contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de absolvenţii de liceu din judeţ prezenți la probele din sesiunea iunie – iulie a Bacalaureatului.

Din totalul celor 1.212 contestații, la proba scrisă de limba și literatura română au fost depuse 413, la proba obligatorie a profilului 486 şi la proba obligatorie a profilului și a specializării 313.

Lucrările contestate vor fi soluţionate începând de miercuri, 1 iulie, şi până sâmbătă, 4 iulie, pentru ca rezultatele finale ale examenului maturităţii să fie făcute publice duminică, 5 iulie.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt s-a întrunit luni, 19 octombrie a.c., într-o nouă ședință în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 45/19.10.2020 cu privire la introducerea de restricții în vederea combaterii și prevenirii răspândirii infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 la...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.