Şapte medii de 10 în județul Olt la Bacalaureat

bacalaureat istorieMarţi, 30 iunie, au fost afişate primele rezultate ale absolvenţilor studiilor liceale.

Potrivit datelor oficiale prezentate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt sunt şapte absolvenţi de liceu care au obţinut media finală 10.

Media 10 a fost obţinută de trei elevi de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, doi de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” Slatina, unul de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal şi unul de la Liceul „Ştefan Diaconescu” Potcoava, potrivit site-ului bacalaureat.edu.ro pe care au fost afişate rezultatele examenului de Bacalaureat.

Înainte de contestaţii, rata de promovare în Olt este de 58,26%, iar din sesiunea curentă 67,93%, iar din sesiunile anterioare 20,10%. Comparativ cu anul trecut, rata de promovabilitate a scăzut cu 7,78%, în 2019 aceasta fiind de 66,04%.

Alături de cei şapte candidaţi cu media 10, au fost mai mulţi elevi care au obţinut note de 10: 36 la limba și literatura română, 99 la proba obligatorie a profilului şi 178 la proba la alegere a profilului și a specializării.

Rezultate Bacalaureat 2020. Notele pe județe au fost publicate

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Social

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt s-a întrunit luni, 19 octombrie a.c., într-o nouă ședință în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 45/19.10.2020 cu privire la introducerea de restricții în vederea combaterii și prevenirii răspândirii infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 la...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.