Creșă și grădiniță în mall

gradinita la mall slatinaPrimăria slătineană dorește ca în Mall si doua ansambluri rezidenţiale la Slatina pe terenul de la fosta unitate militară să fie amenajată şi o creşă şi o grădiniţă. De asemenea, municipalitatea doreşte ca aici să funcţioneze direcţii ale primăriei care lucrează cu publicul.

„V-ați gândit vreodată că am putea avea o creșă și o grădiniță în mall, cum este în București? Deja inclusiv primăriile, cu direcțiile sociale sunt în mall, inclusiv grădinițe, impozite șu taxe. La noi de ce n-am face?”, a spus primarul Slatinei, Emil Moț.

Compania interesată să ridice mall-ul și-a luat angajamentul că centrul comercial va fi gata într-un an de la preluarea terenului.

Construcția mall-ului de la Slatina va aduce la bugetul local 8 milioane de euro plătiți pentru concesionarea terenului. Impozitul plătit pentru clădire este estimat la 7,7 miliarde de lei vechi pe an. În plus, vor fi create 1.500 de locuri de muncă și va fi construită o parcare generoasă, pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați, care va deservi întreaga zonă.

Pin It