CJSU. Masca de protecţie devine obligatorie în apropierea şcolilor din Olt

studente masca studentiComitetul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a decis obligativitatea purtării măştii de protecţie în proximitatea tuturor unităților de învățământ din județul Olt, până la o distanță de 50 de metri de intrarea în perimetrul școlii.

Ca urmare a creşterii ratei de infectare la nivelul judeţului Olt, s-a decis obligativitatea purtării măştii de protecţie în apropierea şcolilor, pe o rază de aproximativ 50 de metri.

„Având în vedere trendul ascendent constant al cazurilor confirmate cu infecția Covid-19, cât și creșterea numărului de localități unde incidența cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 1/1.000, și luând în considerare prevederile art. 1 din Anexa 2 – Măsuri pentru asigurarea rezilienței comunităților la HG nr. 932/2021, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a hotărât, la propunerea Direcției de Sănătate Publică Olt, instituirea obligației de purtarea măștii, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani în proximitatea tuturor unităților de învățământ din județul Olt, până la o distanță de 50 de metri de intrarea în perimetrul școlii”, transmite Prefectura Olt.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.