Festivaluri slătinene. „Fun & Be Safe Street Food” și „Oltenii și Restu’ Lumii”, programate în toamnă

oltenii si restul lumiiAutoritățile slătinene au decis să reia o parte dintre sărbătorile atât de îndrăgite. Astfel că, din toamnă, ar urma să aibă loc și primele evenimente de amploare, iar primul dintre ele este un festival street-food.

Festivalul Street-Food va fi organizat la începutul toamnei pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului.

Organizat chiar în vecinătatea centrului de vaccinare împotriva COVID-19, de tip Drive-Trough, festivalul din acest an va purta denumirea „Fun & Be Safe Street Food”. Prin acest eveniment, autoritățile locale slătinene ar dori să-i încurajeze pe slătineni, și nu doar pe ei, să se vaccineze anti Coronavirus. Doar așa am putea reveni la o viață normală, așa cum era înainte de pandemie.

Autoritățile slătinene alocă un buget de 149.000 de lei pentru acest eveniment.

Tot în toamnă va fi organizată și cea de a XXVI-a ediție a Festivalului de Umor „Oltenii și Restu’ Lumii”, suma alocată pentru organizarea evenimentului fiind de 80.000 de lei.

Municipalitatea slătineană va mai susține și activitățile care sunt destinate copiilor, iar printre acestea se numără „Primul meu ghiozdan”, „Povestea lui Moș Nicolae” și „Desaga lui Moș Crăciun”.

În cazul în care contextul epidemiologic va permite acest lucru, la sfârșitul anului ar mai urma să fie organizate și evenimentele „Târgul de Crăciun” și „Revelionul 2022”. Toate manifestările se vor desfășura, bineînțeles, cu respectarea normelor sanitare şi de protecţie împotriva COVID-19, aflate în vigoare la data în care vor avea loc.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.