Caraș Severin. Doi frați de 3 și 5 ani au plecat de acasă după ce ar fi fost bătuţi de tatăl lor

frati fugiti de acasaDoi frățiori, de 3 şi 5 ani, din satul Globurău, județul Caraș-Serverin, care au dispărut miercuri seara şi au fost găsiţi după aproape 18 ore de căutări, au plecat de acasă pentru că ar fi fost bătuţi de tatăl lor, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Cei doi frați au fost căutaţi de sute de forţe de ordine, câini de urmă şi chiar de un elicopter.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru rele tratamente aplicate minorilor, iar copiii au fost preluaţi de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin pentru a dispune măsuri conform competenţelor instituţionale.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti cu privire la situaţia celor doi fraţi dispăruţi şi găsiţi în cursul zilei de joi, 3 iunie, s-a stabilit că aceştia au plecat de la domiciliu după ce ar fi fost agresaţi fizic de tatăl lor. În acest caz, poliţiştii s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorilor, efectuând cercetări în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate", au precizat reprezentanţii IPJ Caraş-Severin, potrivit Agerpres.

Până la momentul dispariţiei celor doi fraţi, Poliţia nu a fost sesizată cu privire la astfel de fapte referitoare la cei doi minori. Cei doi frați dispăruți de acasă au fost găsiți la 8 kilometri de casă. Foto: IPJ Caraș Serverin

Pin It