Centru de vaccinare anti COVID-19 la ALRO

actiuni in scadere alro slatinaALRO a primit aprobarea Departamentului de Sănătate Publică și va deschide un centru de vaccinare anti COVID-19 pentru angajații săi și familiile acestora.

Centrul de vaccinare împotriva coronavirusului a fost amenajat în incinta uzinei de aluminiu iar procesul de vaccinare va începe în data de 4 mai.

Este un pas suplimentar care susține eforturile ALRO de a proteja sănătatea și siguranța angajaților săi și a familiilor acestora și, astfel, de a-și menține toate operațiunile pe deplin funcționale, transmit reprezentanții companiei.

ALRO a susținut eforturile instituțiilor locale și naționale de prevenire și atenuare a efectelor crizei din sănătate prin donații de peste 1 milion de lei, constând în bani, echipamente medicale și de protecție. Compania a implementat protocoale și proceduri complexe pentru a menține continuitatea activității și pentru a opera în condiții de siguranță, la parametri normali, cu un lanț de distribuție complet funcțional, mai precizează reprezentanții ALRO.

 

 

 

 

Sanatate

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.