Social

fetita si catel salvati de pompieri slatinaO femeie a anunțat, sâmbătă seara, prin apelul de urgență 112 că fetița sa de șapte ani și cățelul familiei au rămas blocați în apartamentul lor de la etajul patru al unui bloc de pe strada Cuza Vodă din Slatina, iar pe aragazul, aflat în funcțiune, era o oală de mâncare.

carte identitate cu cip electronicaMarcel Vela a precizat că prin noile buletine electronice vor fi eliminate „celebrele cozi de la ghișeele” instituțiilor publice și vor simplifica modul în care românii vor călători în spațiul Uniunii Europene. În 2020, fără noile documente nu se va mai putea călători în afara țării.

structura an scolar 2020 2021Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC) a lansat, luni, în dezbatere publică, proiectul de ordin de ministru privind structura anului şcolar pentru 2020-2021, noutatea fiind că în semestrul al II-lea, vacanţa de primăvară va ţine cont de Sărbătorile Pascale şi va fi fracţionată în două părţi.

constructii noiConstrucțiile vor putea fi recepționate și date în folosință, începând cu acest an, doar după racordarea definitivă la rețelele de utilități publice, arată o analiză semnată de Georgiana Bălan, avocat D&B David și Baias, coordonatoarea Departamentului de Drept Imobiliar.

ioan botezatorulZiua Sfântului Ioan marchează marți sfârşitul sărbătorilor de iarnă. În fiecare an, pe 7 ianuarie, este sarbatorit Sfantul Ioan Botezatorul, zi în care este cinstit pe cel care l-a botezat pe Hristos în Iordan. Aproape două milioane de români îşi serbează onomastica.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...